Vi laver arbejde der huskes.. er nærværende! skiller sig ud.

Hvem er vi?

Vi er en mindre medieproduktionsvirksomhed, der ligger i Viborg. Vi producerer videoer og billeder til virksomheder og private – både i Danmark og udlandet.

Vores passion for mindeværdige produktioner, driver hvert eneste af vores projekter. Vi tager altid udgangspunkt i dine behov, og dét budskab, du ønsker at fortælle. Vi tænker gerne ud af boksen og arbejder kreativt. Derfor er hver eneste produktion unik.

Vi har et øje for detaljer og lægger stor vægt på professionelle resultater. Vi brænder for at producere videoer og billeder, der fortæller historier og efterlader store indtryk hos vores kunder. Intet projekt er for lille for os, og vi tager også store udfordringer op. Vores team arbejder konstant på at forbedre sig for at kunne levere endnu bedre produktioner og service.

Du skal vælge StrandskovMedia, hvis du ønsker at arbejde med et passioneret team, som tænker kreativt og går dét ekstra skridt for dig. Desuden gør størrelsen på vores virksomhed, at vores priser i den grad er overkommelige – uden det går på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud!